Ari Bernardus Marinus Kuijs


Willem Dirk Johannes KuijsLevina Francisca Smolders

Lucas Johannes KuijsMaria Johanna Valkhoff

Ari Bernardus Kuijs

l i n k s
Broers / Zussen:
Willem Dirk Johannes Kuijs
Levinus Franciscus Kuijs
Johannes Adrianus Kuijs
Ari Bernardus Marinus Kuijs
 • Geboren: Zaterdag 29 maart 1924, Middelburg (ZLD, NLD)
 • Overleden: Zondag 03 mei 1998, Simcoe (Ontario, Canada)

  Familiefoto uit 1931:
  Ari Bernardus Kuijs is het eerste kind van links, zittend op de voorste rij.  --------------------------------------------------------------------------------  De foto hierboven toont een jonge (rond de 6 jaar oud) Ari Bernardus Marinus Kuijs op kinderkamp in Ellekom. Ari is het tweede kind van links op de tweede rij van onder (voorzien van een kruisje op de foto).

  --------------------------------------------------------------------------------

  De hieronder staande collage toont portretfotos van Ari Bernardus Marinus Kuijs op verschillende leeftijden.  --------------------------------------------------------------------------------

  Ari Bernardus Marinus Kuijs vertrok op ?? ?? 19?? vanuit Nederland om zich definitief te vestigen in Canada. Bij zijn vertrek met de Holland-America Line (S.S. RYNDAM) was zijn moeder Maria Johanna Valkhoff aanwezig om hem uit te zwaaien. Ari is altijd vrijgezel en kinderloos geweest en gebleven. Bijzondere hieraan is dat dit is vastgelegd op een kaart van de Holland-America Line. Maria Johanna Valkhoff is de vrouw met bril en sjaal, rechts van het kind dat op de radiator staat om door het geopende raam te kijken.  --------------------------------------------------------------------------------

  Overlijdensakte 03 mei 1998:  De akte is de dag na overlijden (04 mei) opgemaakt en ondertekend door de begrafenis ondernemer (Ferris Funeral Home Ltd.). Als uitvoerder van het testament wordt genoemd: Dave Marazzo, wonende te Simcoe, Ontario, Canada. Dave Marazzo was een kennis van Ari bernardus Marinus Kuijs.

  --------------------------------------------------------------------------------

  Rouwkaart:

  De hieronder getoonde rouwkaart is een samenvoeging van de voorkant en de binnenzijde. Aan de binnenzijde staat Psalm 23 van David "De Heer is mijn herder". Verder valt te lezen dat de begrafenisdienst alsmede de begrafenis zelf zal plaatsvinden op Oakwood Cemetery op maandag 01 juni 1998, dat de voorganger Dominee Anete Chrisstoffel van de "United Church of Christ of America" zal zijn en dat de crematie zal plaats hebben in Bayview Crematory in Burlington, Ontario.  Ari Bernardus Marinus Kuijs is gecremeerd waarna de urn met zijn as is begraven. Hieronder staat de foto van zijn graf op Oakwood Cemetery in Simcoe, Ontario, Canada.


  Generated by GreatFamily 1.1 - FREEWARE